Wetenschappelijke instrumenten in Latijns Amerika

Verkoop van esthetische medische apparatuur, cavitatie, radiofrequentie, laser split, medische laser, ipl, en nog veel meer.

Stetika

Verkoop van esthetische medische apparatuur, cavitatie, radiofrequentie, laser split, medische laser, IPL, en nog veel meer.
6ta avenida 14-77 zona 10 - Guatemala - Guatemala
Didactec

Een bedrijf Llanera producent en marketeer van het laboratorium voor onderwijs, ontwikkeld met eigen technologie, uitstekende kwaliteit en is ontworpen in overeenstemming met de behoeften van onze klanten.
Calle 35ª No. 14a-29 Barrio la Bastilla - Villavicencio - Meta - Colombië

profesora de ingles egresada del icpna - Qlyque.com
Ik leer Engels en kunstlessen ondersteunen esccolares taken. uitgebreide ervaring in het onderwijzen van Engels taal in het bijzonder bij kinderen , jongeren en volwassenen...


Kunstacademies in América Latina
Het is een technische school voor beroepsonderwijs, waar ze studeren twee jaar, waardoor er als technici en nationale titel bepaling. Het heeft ministeriële resolutie en...

Academia de Técnica Vocacional UTTY'S

Het is een technische school voor beroepsonderwijs, waar ze studeren twee jaar, waardoor er als technici en nationale titel bepaling. Het heeft ministeriële resolutie en heeft 25 jaar oud.
Av. San Martin # 558 entre Ladislao Cabrera y Calama (Galerías Chicago) Of. 302 - Cercado - Cochabamba - Bolivië

Olimpiada Matemática "Vicuña"

Klassen wiskundige redenering en begrijpend lezen.
Calle Pisagua 662 Zona Norte Entre Calle Ingavi y Av. Armentia. - Murillo - La Paz - Bolivië
Rpte: Prof. Rene Olvea

Equilibrio Pleno

Flower Therapie voor kinderen en baby's, aanbevolen door de Wereldgezondheidsorganisatie WHO. Gezondheid Coaching en persoonlijke ontwikkeling. Integrative Medicine, analyse en diagnose bioelectrography.
Volledige saldo is een voorgestelde integratieve benadering geïnnoveerd toepassingen Meer...
Calle Padre Ceferino Musani n55 casi esquina Av. Cristo Redentor( entre segundo y tercer anillo) - Andrés Ibáñez - Santa Cruz - Bolivië
^