Medische apparatuur: verhuur in Latijns Amerika

Wij zijn een team van hoog opgeleide professionals te adviseren over de aanschaf van apparatuur en hoogwaardige technische bijstand te verlenen aan de gezondheid van het centrum.

Medika Mediterranea

Wij zijn een team van hoog opgeleide professionals te adviseren over de aanschaf van apparatuur en hoogwaardige technische bijstand te verlenen aan de gezondheid van het centrum.
José María Galán 457 - Bo. San Martín-Córdoba - Capital - Córdoba - Argentinië
Massalud SAC

Verhuur en verkoop van medische bedden, rolstoelen, krukken, bedden, schermen, vacuüm lozingen, vernevelaar, saturatiemeter, medische zuurstof, voor transport en reizen. en anderen, algemeen onderhoud.
Mz D Lt 20 Caudivilla - Carabayllo - Lima - Peru

Medische apparatuur: verkoop in América Latina
Verkoop en distributie van medische apparatuur, voorraden, ziekenhuis mixer lijn, de verkoop van analysers en simulatoren Fluke Biomedical merk dealer. ...


Guía de trabajo y empleos en América Latina - GuiaTrabajo.com
https://www.guiatrabajo.com
Encuentra trabajo o personal en América Latina. Anuncios gratuitos con curriculum.

Oximedic SAC

Importeurs van medische apparatuur, zuurstof therapie, draagbare zuurstof voor reizen, concentrators, slaap cap, afzuigen vernevelaar, saturatiemeter, ambulance brancards, CPR mannequins, multiparameter monitoren, zuurstof regelgevers, reanimatie kits, benzinestations, zuurstoftoestellen , enz.
Verzenden Meer...
Av. Rafael Escardo #193 - San Miguel - Lima - Peru

Pronasa S.A.C.

Verhuur / verkoop
Home medische zuurstof 24 uur en alleen draagbare medische zuurstof, Pulse Oximeters, toezichthouders, vernevelaars, afzuigen van secreties, mechanische kliniek bed, matras doorligwonden, verwijderbare rolstoel, krukken, looprekken, draagbare onderzoek Meer...
Calle Los Rubies 245 - Lima 10 - Lima - Peru
Rpte: Carlos Velasquez Tello

Alquimedic Sac

Verhuur, verkoop en het bijvullen van medische zuurstof apparatuur, regelgevers, zuurstofconcentratoren kliniek bedden, rolstoelen, slijm afzuiging. Ziekenhuis faciliteiten in zuurstof en vacuüm. Zuurstof generatoren.
Calle Los Jazmines Mz G Lote 2 - San Juan de Miraflores - Lima - Peru
Rpte: julio diaz

Medische apparatuur in América Latina
Nooduitrusting verhuur en opleiding tot spoedeisende bemanningen. ...


Orthopedie in América Latina
Verkoop en fabricage van orthopedische hulpmiddelen, medische apparatuur, revalidatie-apparatuur, ziekenhuis lijn, rolstoelen, prothesen, orthopedische schoenen en steunzolen. ...

MC Medical Inc

 
Av. Hostos 1266 Suite 102 Ponce, PR 00717 - Ponce - Puerto Rico
Alvida SA.

Wij zijn een verkoop-en service-oplossingen in stralingsbescherming in Peru, hebben te koop x-ray apparatuur en laptops, mammografie, C-arm, verwerking, chemicaliën voor de ontwikkeling, lood schorten, lood brillen, Schermen in lood, Meer...
Av, Colonial #3382 Bellavista Callao Peru - Lima - Peru

Oxigenos Jika

Wij zijn een professioneel, jong en ondernemend bedrijf, gespecialiseerd en gericht op de commercialisering van industriële en medische gassen.
zoals:
diensten
Verhuur en verkoop:
Medische zuurstof flessen thuis 24 uur.

toepassingen:
zuurstoftherapie
ademhalingsproblemen
hypoxie gevallen
anesthesie
operaties
biologische analyse

Contacteer ons voor Meer...
5º Anillo doble via la guardia B/ los bosques

Sucursal: 3er anillo externo entrada principal al club hipico zona villa fatima - Andrés Ibáñez - Santa Cruz - Bolivië

Servicios tecnicos de reparacion - Qlyque.com
Reparatie en onderhoud van X-ray apparatuur, vaste, mobiele, tandboog c, mammografie en echografie voor medische diagnose, reparatie en onderhoud van computers, UPS, printers en beeldschermen...

Respiro bien

Distributeur van zuurstof GGAS Metal SRL , verkopen en verhuren van zuurstof concentrators , apparatuur voor C - PAP slaapapneu , Tobos zuurstof , zuurstof regelgevers , oximeters .
- Herrera - Asunción - Paraguay

Cavida Ortopedia en Maldonado

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en verhuur revalidatie apparatuur , zoals rolstoelen , hygiëne , wandelaars , wandelstokken .
Av. chiossi esquina 3 de Febrero local 09 - Maldonado - Uruguay
^